AANBIEDINGEN
PC Zoeker
Processor-merk
Processor-serie
Werkgeheugen
Videokaart
Windows
Zoeken

Klantbeoordelingen

Reviews en beoordelingen van COMPUSALE

Waarom COMPUSALE?

  Lid Webshop Keurmerk

  Inmiddels 15 jaar actief!

  Veilig betalen met iDEAL

  In 3x betalen mogelijk

  Altijd met 2 jaar garantie

  Betrouwbaar advies

  Ruim assortiment PC's

  Herroepingsrecht
          voor consumenten

Informatie
GvQ8rd0z752NN56pA108a3rC4B3W0r9A.png
Indien uw bij COMPUSALE aangeschafte computer binnen de garantietermijn een storing heeft kunt u dit hieronder bij ons melden.
Wij zullen dan beoordelen hoe de storing verholpen kan worden (bijv. door ondersteuning op afstand of de computer naar ons retourneren)
en of u hiervoor gebruik kunt maken van de garantie. Storingen in de hardware worden binnen de garantietermijn kosteloos hersteld.
Storingen in software of veroorzaakt door software zijn uitgesloten van garantie en kunnen niet door ons verholpen worden.
COMPUSALE voert geen reparaties uit aan PC's waarvan de garantietermijn is verstreken. Raadpleeg hiervoor uw lokale computer-reparateur.

BELANGRIJK:
Om u te kunnen helpen is een duidelijke en gedetailleerde klachtomschrijving noodzakelijk.
Een klachtomschrijving zoals; Doet niets, Loopt vast, Werkt niet, Computer is traag, is niet voldoende! Een storing is altijd beter en gedetailleerder te omschrijven. Noteer bijvoorbeeld ook de exacte datum en tijd van meerdere momenten waarop de storing heeft opgetreden zodat we de logboeken kunnen raadplegen.
Zonder een gedetailleerde klachtomschrijving kunnen wij de oorzaak van de storing niet inschatten en daardoor de storing niet verhelpen.

Na ontvangst van uw melding wordt de storing door ons beoordeeld. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.
 
 
 
 

SOCIAL MEDIA

Blijf op de hoogte

FOLDER

Er is geen actuele folder

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden en cookies accepteert. Alle prijzen zijn incl. BTW en onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen. Copyright © 2003 - COMPUSALE