AANBIEDINGEN
PC Zoeker
Processor-merk
Processor-serie
Werkgeheugen
Harddisk
SSD
Videokaart
Windows
Zoeken
225c7c51af3d93718a8a9bca6601b2dd.png
Informatie

Waarom COMPUSALE?

  Lid Webshop Keurmerk

  Inmiddels 15 jaar actief!

  Veilig betalen met iDEAL

  Of betaal in 3 termijnen

  Altijd met 2 jaar garantie

  Betrouwbaar advies

  Ruim assortiment PC's

  Herroepingsrecht
          voor consumenten

Klantbeoordelingen

Reviews en beoordelingen van COMPUSALE

AANBIEDINGEN

Indien uw bij COMPUSALE aangeschafte computer binnen de garantietermijn een storing heeft kunt u dit hieronder bij ons melden.
Wij zullen dan beoordelen hoe de storing verholpen kan worden (bijv. door ondersteuning op afstand of de computer naar ons retourneren)
en of u hiervoor gebruik kunt maken van de garantie. Storingen in de hardware worden binnen de garantietermijn kosteloos hersteld.
Storingen in software of veroorzaakt door software zijn uitgesloten van garantie en kunnen niet door ons verholpen worden.
COMPUSALE voert geen reparaties uit aan PC's waarvan de garantietermijn is verstreken. Raadpleeg hiervoor uw lokale computer-reparateur.

BELANGRIJK:
Om u te kunnen helpen is een duidelijke en gedetailleerde klachtomschrijving noodzakelijk.
Een klachtomschrijving zoals; Doet niets, Loopt vast, Werkt niet, Computer is traag, is niet voldoende! Een storing is altijd beter en gedetailleerder te omschrijven. Noteer bijvoorbeeld ook de exacte datum en tijd van meerdere momenten waarop de storing heeft opgetreden zodat we de logboeken kunnen raadplegen.
Zonder een gedetailleerde klachtomschrijving kunnen wij de oorzaak van de storing niet inschatten en daardoor de storing niet verhelpen.

Na ontvangst van uw melding wordt de storing door ons beoordeeld. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

 
 
 

OVER COMPUSALE

Contactgegevens

Stage bij COMPUSALE

AFHAALBALIE

Op afspraak geopend

 
 

SOCIAL MEDIA

Blijf op de hoogte

 

 

FOLDER

Er is geen actuele folder

 

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden en privacybeleid accepteert.   Alle prijzen zijn incl. BTW en onder voorbehoud.   Copyright © 2003 -  COMPUSALE COMPUTERS