AANBIEDINGEN

Klantbeoordelingen

Reviews en beoordelingen van COMPUSALE

Waarom COMPUSALE?

  Lid Webshop Keurmerk

  Inmiddels 18 jaar actief!

  Veilig betalen met iDEAL

  In 3x betalen mogelijk

  Altijd met 2 jaar garantie

  Betrouwbaar advies

  Ruim assortiment PC's

  Herroepingsrecht
          voor consumenten

Informatie
GvQ8rd0z752NN56pA108a3rC4B3W0r9A.png
Bepaal zelf de snelheid en mogelijkheden van uw nieuwe computer!
Op ComputerSamenstellen.nl kunt u eenvoudig, en geheel naar wens, een nieuwe computer samenstellen. Wij zullen deze vervolgens vakkundig voor u assembleren. Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, compatibiliteit en natuurlijk een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor komen hardwarematige problemen nauwelijks voor en bent u ervan verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
Advies nodig bij het samenstellen? Neem alstublieft contact met ons op!
Wij helpen u graag bij het samenstellen van een maatwerk computer om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met uw nieuwe computer. Neem daarom gerust contact met ons op voor vragen of een advies.
Goede service, ook na de aanschaf:
Heeft u een vraag of probleem, neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard worden alle computers met garantie geleverd, maar ook na de garantie kunt u vertrouwen op onze service. In sommige gevallen bevat een individueel onderdeel van de computer een langere fabrieksgarantie, wij helpen u dan ook graag om deze garantie bij de fabrikant te claimen.
Gratis installatie van software:
Wij doen er alles aan om onze computers gebruiksvriendelijk te leveren. Daarom installeren wij gratis alle meebestelde software zoals bijvoorbeeld Windows, Office, antivirus en de drivers van de computer.
Drivers, patches en servicepacks:
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende instellingen te vinden voor onze configuraties en voor uw nieuwe computer. Elke computer krijgt persoonlijke aandacht voordat die uitgeleverd wordt.
Vakkundige assemblage:
Een computer goed assembleren is een vak, en een maatwerkcomputer assembleren is handwerk. Alle kabels worden netjes weggewerkt voor een optimale airflow en een opgeruimde computer.
Zeer uitgebreide controle:
Een computer bestaat uit verschillende componenten en honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Tijdens onze jarenlange ervaring hebben wij een checklist samengesteld waarmee wij de complete computer controleren om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
Burn-In test:
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide testprocedure. Wij noemen het de burn-in test. In deze laatste en belangrijke fase van de assemblage wordt uw nieuwe computer aan een zware belasting onderworpen om
eventuele fabricagefouten te ontdekken, en een optimale performance te garanderen.
Aflevering:
U kunt uw bestelling naar wens afhalen of bij u thuis laten bezorgen. Om transportschade te voorkomen verzenden wij uw bestelling goed verpakt én verzekerd met PostNL of DPD.
 
 
 
 

SOCIAL MEDIA

Blijf op de hoogte

FOLDER

Er is geen actuele folder

 

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden en cookies accepteert. Alle prijzen zijn incl. BTW en onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen. Copyright © 2003 - COMPUSALE