AANBIEDINGEN
PC Zoeker
Processor-merk
Processor-serie
Werkgeheugen
Videokaart
Windows
Zoeken

Klantbeoordelingen

Reviews en beoordelingen van COMPUSALE

Waarom COMPUSALE?

  Lid Webshop Keurmerk

  Inmiddels 15 jaar actief!

  Veilig betalen met iDEAL

  In 3x betalen mogelijk

  Altijd met 2 jaar garantie

  Betrouwbaar advies

  Ruim assortiment PC's

  Herroepingsrecht
          voor consumenten

Informatie
GvQ8rd0z752NN56pA108a3rC4B3W0r9A.png

AANGEPASTE WERKWIJZE EN BEREIKBAARHEID I.V.M. COVID-19/CORONA

Momenteel zijn wij genoodzaakt om vanwege de drukte en beperkingen door COVID-19/CORONA een aangepaste werkwijze te hanteren, zodat we u toch zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Wij verzoeken u vriendelijk om alleen voor belangrijke zaken contact met ons op te nemen. Hierbij heeft het verlenen van ondersteuning bij problemen onze hoogste prioriteit.

Voor ondersteuning kunt u zoals gebruikelijk ons storingsformulier gebruiken. Schenk daarbij alstublieft aandacht aan het compleet en duidelijk omschrijven van de storing en vul alle velden compleet in. Alleen op die manier kunnen wij u direct van de juiste ondersteuning voorzien. Het storingsformulier is te bereiken via: http://www.compusale.nl/storingaanmelden

Momenteel zijn wij uitsluitend per e-mail bereikbaar en reageren wij ook niet op terugbelverzoeken.

Overige vragen, zoals aankoopadvies, verzoeken wij u via het contactformulier te stellen. Deze vragen worden zo snel mogelijk beantwoord, maar gezien de drukte kunnen wij hier niet direct op reageren.
De snelheid waarmee u een reactie van ons kunt verwachten is mede afhankelijk van de compleetheid of complexiteit van uw vraag of verzoek. Hierbij geldt; hoe duidelijker uw vraag of verzoek - hoe makkelijker en sneller door ons te beantwoorden.
Wacht een reactie op uw bericht alstublieft geduldig af. Het herhaaldelijk versturen van dezelfde vraag (ook via meerdere kanalen) werkt averechts en zorgt enkel voor extra drukte en vertraging.

Bestellingen, retouren en reparaties worden op dit moment zonder (grote) vertragingen verwerkt. Houdt echter voor de zekerheid wel rekening met eventueel een vertraging in de bezorging door drukte bij de vervoerders.

Het is niet mogelijk om ons te bezoeken. Dat is altijd al het geval geweest, maar hierbij benadrukken wij dat er momenteel geen uitzondering wordt gemaakt. Alle leveringen, retouren en reparaties worden uitsluitend per pakketpost aangenomen en verzonden.

Zodra de situatie en de drukte het toelaat zullen wij onze bereikbaarheid direct weer verruimen.


U kunt voor vragen het onderstaande contactformulier gebruiken, maar dit dient dus niet voor het doorgeven van storingen. Gebruik daarvoor bovenstaande link naar het storingsformulier.
 
 
 
 

SOCIAL MEDIA

Blijf op de hoogte

FOLDER

Er is geen actuele folder

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden en cookies accepteert. Alle prijzen zijn incl. BTW en onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen. Copyright © 2003 - COMPUSALE

MOMENTEEL ZIJN WIJ WEGENS VAKANTIE GESLOTEN
Vanaf heden tot en met zondag 16 augustus zijn wij wegens vakantie gesloten.
Klik hier voor meer informatie.