AANBIEDINGEN
PC Zoeker
Processor-merk
Processor-serie
Werkgeheugen
Harddisk
SSD
Videokaart
Windows
Zoeken
225c7c51af3d93718a8a9bca6601b2dd.png
Informatie

Waarom COMPUSALE?

  Lid Webshop Keurmerk

  Inmiddels 15 jaar actief!

  Veilig betalen met iDEAL

  Of betaal in 3 termijnen

  Altijd met 2 jaar garantie

  Betrouwbaar advies

  Ruim assortiment PC's

  Herroepingsrecht
          voor consumenten

Klantbeoordelingen

Reviews en beoordelingen van COMPUSALE

AANBIEDINGEN

» Levering

Als u online een bestelling plaatst kunt u aangeven dat u de bestelling wenst te laten bezorgen. Bezorging is mogelijk in Nederland en België. Als u heeft gekozen voor afhalen dan nemen wij zodra de bestelling klaar staat contact met u op voor het maken van een afspraak. Afhalen is alleen op afspraak mogelijk tijdens onze openingstijden.

» Levertijden

Op de website kunt u direct zien of het product wel of niet leverbaar is, en wat de verwachtte levertijd is. De aangegeven levertijd is echter bij benadering, en geen gegarandeerde levertijd omdat dit van meerdere factoren afhankelijk is. Wij leveren veelal uit eigen voorraad om onnodig lange levertijden te voorkomen. Kiest u voor vooruitbetalen via iDeal of kiest voor betaling onder rembours, dan kunnen wij uw bestelling direct verwerken. Als u een andere betaalwijze kiest wachten wij op binnenkomst van uw betaling. Hierdoor zal in de meeste gevallen de levertijd oplopen.

» Verzendkosten

Wij hanteren vaste verzendkosten van € 8,95 voor bezorging binnen Nederland, ongeacht het aantal producten. Afhankelijk van de door u gekozen betaalwijze worden er eventueel betalingskosten gerekend. Deze kosten worden tijdens het bestelproces getoond vóór u de bestelling plaatst. Voor betaling aan de deur (Rembours) betaalt u € 19,00 extra. U kunt dan Contant (geen PIN) aan de bezorger betalen. Wij verzenden ook naar België, de verzendkosten daarvoor zijn € 13,95. U kunt dan echter niet contant bij aflevering (rembours) aan de bezorger betalen.

 
 
 

OVER COMPUSALE

Contactgegevens

Stage bij COMPUSALE

AFHAALBALIE

Op afspraak geopend

 
 

SOCIAL MEDIA

Blijf op de hoogte

 

 

FOLDER

Er is geen actuele folder

 

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden en cookies accepteert. Alle prijzen zijn incl. BTW en onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen. Copyright © 2003 - COMPUSALE

MOMENTEEL ZIJN WIJ WEGENS DE ZOMERVAKANTIE GESLOTEN

Klik hier voor meer informatie over onze vakantiesluiting.

Bestellingen worden vanaf maandag 13 augustus weer verwerkt.