AANBIEDINGEN
PC Zoeker
Processor-merk
Processor-serie
Werkgeheugen
Videokaart
Windows
Zoeken

Klantbeoordelingen

Reviews en beoordelingen van COMPUSALE

Waarom COMPUSALE?

  Lid Webshop Keurmerk

  Inmiddels 15 jaar actief!

  Veilig betalen met iDEAL

  In 3x betalen mogelijk

  Altijd met 2 jaar garantie

  Betrouwbaar advies

  Ruim assortiment PC's

  Herroepingsrecht
          voor consumenten

Informatie
67r0f376435J029128j2i2E192511G6h.png

» Wilt u een bestelling laten verzenden?

Als u online een bestelling plaatst kunt u aangeven dat u de bestelling wenst te laten verzenden. Wij verzenden naar Nederland en België. U ontvangt van ons een verzendbericht met pakketnummer zodra uw bestelling door ons is verwerkt.

» Verzendkosten

Wij hanteren vaste verzendkosten van € 8,95 voor verzending binnen Nederland, ongeacht het aantal producten. Afhankelijk van de door u gekozen betaalwijze worden er eventueel betalingskosten gerekend. Deze kosten worden tijdens het bestelproces weergegeven vóór u de bestelling definitief plaatst. Wij verzenden ook naar België, de verzendkosten daarvoor zijn € 13,95. Uw bestelling wordt goed verpakt en beschermd tegen beschadiging. Tevens wordt de bestelling verzekerd verzonden voor eventuele schade of vermissing.

» Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Op de website kunt u direct zien of het product wel of niet leverbaar is en wanneer het product verzonden kan worden. Wij werken niet met levertijden omdat wij geen invloed hebben op het transport- en sorteerproces van de vervoerder en deze dus niet kunnen garanderen. Wij leveren veelal uit eigen voorraad om zo snel mogelijk te kunnen leveren. Kiest u voor betalen via iDeal dan kunnen wij uw bestelling direct verwerken. Als u een andere betaalwijze kiest wachten wij op binnenkomst van uw betaling. Hierdoor zal in de meeste gevallen de levering uitgesteld worden.

» Ontvang ik een verzendbericht of bewijs als de bestelling is verzonden?

U ontvangt een verzendbericht met het pakketnummer van de zending waarmee u de verwerking bij PostNL kunt volgen. PostNL geeft hiermee een indicatie van de dag en tijdstip waarop zij uw bestelling bij u verwacht te bezorgen. Houdt er (zeker rondom de feestdagen) rekening mee dat door de PostNL getoonde informatie niet altijd actueel is en geen garantie biedt.

Op het PostNL depot in Den Bosch waar wij onze pakketten aanbieden, worden pakketten bij ontvangst niet ingescand. Nadat PostNL ze in de avond of nacht vervoert heeft naar het distributiecentrum worden ze gesorteerd en ingescand en vanaf dat moment bevestigt PostNL het pakket te hebben ontvangen. In geval van een vertraging in het transport- of sorteerproces van PostNL, ziet u daardoor mogelijk dat PostNL uw pakket niet heeft aangetroffen. Wij hebben uw bestelling echter wél bij PostNL aangeboden maar het is dan nog niet door PostNL verwerkt. Wij vermelden dit hierbij expliciet omdat PostNL hierover onduidelijk communiceert en PostNL verantwoordelijk is voor de bezorging vanaf het moment dat wij het pakket op het depot aan PostNL hebben overgedragen.

Op het moment dat u van ons een verzendbericht ontvangt garanderen wij dat uw pakket dezelfde werkdag door ons bij PostNL wordt aangeboden. Kunnen wij uw pakket door overmacht toch niet op dezelfde dag bij PostNL aanbieden, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

Wij registreren op het depot elk pakket dat wij aan PostNL aanbieden. Wilt u daarvan een bewijs? Neem dan per e-mail contact met ons op.

» Wilt u een bestelling bij ons afhalen?

Als u online een bestelling plaatst kunt u aangeven dat u de bestelling bij ons wenst af te halen. Zodra uw bestelling bij ons klaar staat ontvangt u per e-mail een bericht met het verzoek om ons te laten weten wanneer u de bestelling wenst af te halen. De bestelling kan daarna op afspraak vanaf de eerst volgende werkdag bij ons afgehaald worden. Klik hier voor de actuele openingstijden.
 
 
 

OVER COMPUSALE

AFHAALBALIE

Op afspraak geopend

 
 

SOCIAL MEDIA

Blijf op de hoogte

FOLDER

Er is geen actuele folder

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden en cookies accepteert. Alle prijzen zijn incl. BTW en onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen. Copyright © 2003 - COMPUSALE