AANBIEDINGEN

Klantbeoordelingen

Reviews en beoordelingen van COMPUSALE

Waarom COMPUSALE?

  Lid Webshop Keurmerk

  Inmiddels 18 jaar actief!

  Veilig betalen met iDEAL

  In 3x betalen mogelijk

  Altijd met 2 jaar garantie

  Betrouwbaar advies

  Ruim assortiment PC's

  Herroepingsrecht
          voor consumenten

Informatie
GvQ8rd0z752NN56pA108a3rC4B3W0r9A.png

Annuleren en retourneren

» Annuleren
Als uw bestelling nog niet is klaargemaakt kunt u uw bestelling kosteloos annuleren, mits het niet speciaal voor u is besteld of geassembleerd. Hiervoor kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Vermeld daarbij uw naam, adres en ordernummer. Een product dat naar uw wens op maat wordt besteld of geassembleerd is uitgesloten van uw herroepingsrecht en kan daarom niet geannuleerd worden.

Is uw bestelling al verzonden? Zorg er altijd voor dat u uw bestelling aanneemt aan de deur en/of ophaalt bij het postkantoor, ook al wilt u gebruik maken van uw herroepingsrecht. Mocht u dit niet doen, dan worden de kosten voor de retourzending door de transporteur bij ons in rekening gebracht, waardoor wij genoodzaakt zijn om de kosten voor deze retourzending aan u door te belasten.

Heeft u de bestelling ontvangen? Download en print het herroepingsformulier en vul het compleet in. Verpak alle producten en toebehoren weer netjes in de originele verpakking en verzenddoos en voeg daar het ingevulde herroepingsformulier aan toe. Hierna kunt u het product op uw kosten naar ons retourneren. Zie hieronder bij Retourneren de uitleg over het goed verpakt en verzekerd retourneren van het product. Het bedrag dat u voor het product heeft betaald wordt binnen 14 dagen, nadat wij uw retourzending hebben ontvangen, teruggestort op uw bankrekening. Vergeet niet uw rekeningnummer te vermelden!
 
 
 
 

SOCIAL MEDIA

Blijf op de hoogte

FOLDER

Er is geen actuele folder

 

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden en cookies accepteert. Alle prijzen zijn incl. BTW en onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen. Copyright © 2003 - COMPUSALE