AANBIEDINGEN
PC Zoeker
Processor-merk
Processor-serie
Werkgeheugen
Videokaart
Windows
Zoeken

Klantbeoordelingen

Reviews en beoordelingen van COMPUSALE

Waarom COMPUSALE?

  Lid Webshop Keurmerk

  Inmiddels 15 jaar actief!

  Veilig betalen met iDEAL

  In 3x betalen mogelijk

  Altijd met 2 jaar garantie

  Betrouwbaar advies

  Ruim assortiment PC's

  Herroepingsrecht
          voor consumenten

Informatie
67r0f376435J029128j2i2E192511G6h.png
» Annuleren
Als uw bestelling nog niet is klaargemaakt kunt u uw bestelling kosteloos annuleren, mits het niet speciaal voor u is besteld of geassembleerd. Hiervoor kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Vermeld daarbij uw naam, adres en ordernummer. Een product dat naar uw wens op maat wordt besteld of geassembleerd is uitgesloten van uw herroepingsrecht en kan daarom niet geannuleerd worden.

Is uw bestelling al verzonden? Zorg er altijd voor dat u uw bestelling aanneemt aan de deur en/of ophaalt bij het postkantoor, ook al wilt u gebruik maken van uw herroepingsrecht. Mocht u dit niet doen, dan worden de kosten voor de retourzending door de transporteur bij ons in rekening gebracht, waardoor wij genoodzaakt zijn om de kosten voor deze retourzending aan u door te belasten.

Heeft u de bestelling ontvangen? Stuur ons een email met daarin het ordernummer of factuurnummer en de mededeling welk product u wilt annuleren, of stuur het ingevulde herroepingsformulier retour. Hierna kunt u het product op uw kosten naar ons retourneren. Zie hieronder bij Retourneren de uitleg over het goed verpakt en verzekerd retourneren van het product. Het bedrag dat u voor het product heeft betaald wordt binnen 14 dagen, nadat wij uw retourzending hebben ontvangen, teruggestort op uw bankrekening. Vergeet niet uw rekeningnummer te vermelden!
» Retourneren
Wenst u een product te retourneren? Neem dan alstublieft vooraf even contact met ons op. Wij vertellen u dan graag hoe u het product goed verpakt, snel en veilig kunt retourneren. Als verzender bent u verantwoordelijk voor het product totdat het product bij ons is retourgekomen. Verpak het product daarom bij voorkeur in de originele productverpakking én verzenddoos met opvulmateriaal. Wij adviseren u om het product verzekerd te laten verzenden tegen nieuwwaarde. Bij een beschadiging of verdwijning zal de transporteur aan u het schadebedrag uitkeren. Als u de zending niet verzekerd laat verzenden kunt u ingeval van schade of vermissing geen aanspraak maken op een vergoeding of op de eventueel aanwezige productgarantie.

TIP: PostNL biedt u de Online Verzendservice (zie https://onlineverzendservice.postnl.nl/). Daar kunt u eenvoudig online uw zending aanmaken en betalen. Uw zending is dan standaard verzekerd tot € 500,00 én u kunt de zending bij u thuis laten ophalen!
» Herroepingsrecht
Als consument heeft u bij het kopen op internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag u het terugsturen zonder opgaaf van reden. Uitzonderingen hierbij zijn bijvoorbeeld op maat geassembleerde pc's en software waarvan de verpakking geopend is.

Gebruik maken van het herroepingsrecht is wettelijk aan een aantal regels verbonden. Zo moet tijdens de afkoelingsperiode zorgvuldig worden omgaan met het product en de verpakking. Het product mag beperkt gebruikt worden om te beoordelen of de consument het wil aanschaffen. Hierbij moet worden gedacht aan dezelfde wijze van gebruik zoals zal plaatsvinden bij een winkelaankoop. Indien u gebruikt wilt maken van uw herroepingsrecht, moet u het product inclusief alle geleverde toebehoren en inclusief verpakking retourneren. Producten die beschadigd, incompleet of voor langere tijd gebruikt zijn, komen niet voor restitutie in aanmerking.

De kosten en het risico van het retour zenden zijn voor uw rekening. Wij zullen binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending het aankoopbedrag aan u terugbetalen. Daarvoor ontvangen wij graag uw bankrekeningnummer.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op zakelijke aankopen. Maak daarom een afzonderlijk account aan (zonder bedrijfsnaam in het factuur- en afleveradres) als u voor persoonlijk gebruik wilt bestellen en gebruik wilt maken voor het herroepingsrecht.

U mag een product retourneren binnen het herroepingsrecht indien:
• U een account heeft aangemaakt als privé persoon en niet als bedrijf.
• U het product niet gebruikt heeft, slechts kortstondig getest.
• Er geen zichtbare schade op het product te vinden is of duidelijke tekenen van gebruik zichtbaar zijn.
• Het product en alle onderdelen die erbij horen, in dezelfde staat wordt geretourneerd zoals het naar u was verstuurd.

Speciale gevallen waarbij u geen gebruik mag maken van het herroepingsrecht:
• Producten die voor u gemaakt/besteld/geassembleerd zijn naar uw eigen persoonlijke specificaties.
• Verzegelde audio of video-opname producten of computer software die u geopend heeft.
• Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn.

We zullen het te crediteren bedrag verminderen indien:
• Producten door gebruiker of onderweg terug naar ons zijn beschadigd.
• Producten of verpakkingen beschadigd, beschreven of beplakt zijn (zodat het niet als nieuw verkocht kan worden).
• Onderdelen ontbreken (handleidingen, kabels, adapters, enz.) in de retourzending.

Klik hier om het herroepingsformulier te downloaden.

 
 
 

OVER COMPUSALE

AFHAALBALIE

Op afspraak geopend

 
 

SOCIAL MEDIA

Blijf op de hoogte

FOLDER

Er is geen actuele folder

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden en cookies accepteert. Alle prijzen zijn incl. BTW en onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen. Copyright © 2003 - COMPUSALE