Winkelmand
Informatie

Waarom COMPUSALE?

Webshop Keurmerk

Inmiddels 12 jaar actief!

Veilig betalen met iDEAL

Kopen met garantie

Betrouwbaar advies

Ruim assortiment

Herroepingsrecht
         voor consumenten

Klantbeoordelingen

Reviews en beoordelingen van COMPUSALE

facebook.com/COMPUSALE

Reviews en ervaringen

Wij horen uiteraard heel graag dat onze klanten tevreden zijn, maar vooral wanneer u niet tevreden bent horen wij dat graag als eerste om samen tot een oplossing te komen. Neem in dat geval alstublieft contact met ons op.

Regelmatig ontvingen wij per email opmerkingen of complimenten over onze service en producten, daarom kunt u deze nu eenvoudig op deze pagina achterlaten.

Wilt u zelf een opmerking of compliment achterlaten voor op de website? Klik dan hier en plaats uw bericht.

Alle berichten

Ingezonden door: A. Hensbergen Woonplaats: -
Datum: 14-12-2016
Van te voren informatie opgevraagd per mail. Netjes mail terugontvangen met de gevraagde informatie. Vervolgens een desktop PC besteld Intel Core i5 6400 / 8GB / 120GB SSD + 1TB / WINDOWS 10 PRO. De PC was zeer goed verpakt. De PC heeft een fraaie behuizing, is netjes geïnstalleerd, is snel en stil. PC nu 2 weken in huis en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Ingezonden door: F.W. Hendriks Woonplaats: -
Datum: 17-11-2016
Op 2-11-2016 een game computer gekocht : i5-6400/16G/1T/240GS/GTX1070-8G/VAYA 2 dagen later werd hij netjes en goed verpakt geleverd. De computer loopt als een trein en ik kan iedereen aanraden om hier voor een goede prijs een mooie computer aan te schaffen.

Ingezonden door: Tim Woonplaats: -
Datum: 12-11-2016
Ik heb mijn game computer zondag gekocht en had hem donderdag binnen. Daar was ik zeer blij mee. De computer was goed ingepakt en werkte gelijk! En nu kan ik eindelijk echt gamen.

Ingezonden door: Matthijs Woonplaats: -
Datum: 19-03-2016
Had 2 maand geleden hier een Game-Pc gekocht met een AMD processor er in en een Nvida Geforce GTX 750 Ti 2GB video kaart. Hij werkt super en doet alles wat hij moet/hoort te doen. Echt een aanrader dus! (PS: ik raad het wel aan om de voeding te upgraden naar een 600W voeding)

Ingezonden door: A v.d. Ven Woonplaats: -
Datum: 10-02-2016
Ongeveer 8 maanden terug een pc laten samenstellen voor Multimedia etc. Deze pc loopt nog steeds ontzettend goed. Hij is lekker stil en vrij snel. Ik hoop er nog lang plezier van te hebben.

Ingezonden door: Hennie van Rossum Woonplaats: -
Datum: 09-01-2016
Desktop aangeschaft, werkt prima. De service is prima en als je het gevoel krijgt dat je gewaardeerd wordt als klant kom je hier vaker terug. Telefonisch wat moeilijk bereikbaar maar via de mail snel antwoord. Het is uiteindelijk ook een webshop zeg ik dan. Toen ik de desktop op kon halen was ik verbaasd hoe mooi de zaak was en hoe mooi ingericht ook. Kortom alles prima, een aanrader waar je niet om heen kan gaan.

Ingezonden door: Stijn Woonplaats: -
Datum: 06-01-2016
4-1-2016: PC besteld en wachtend tot hij aankomt
5-1-2016: Elke tien seconden uit het raam kijken of hij er al is
6-1-2016: PC aangekomen, geweldige pc die alles kan voor een geweldige prijs.
Ik speel alles op max settings (ARK en BF4). Dankjewel compusale voor de computer :)

Ingezonden door: Pierre Mulder Woonplaats: -
Datum: 15-11-2015
In februari een AMD-A8 pc gekocht, werk er nu dus alweer een tijdje mee. Ik kan alleen maar zeggen "PERFECT !" nog geen storing(kje) gehad, werkt super en super snel, zowel Windows (10) als Linux (Mint 17.x). Deze zaak is een aanrader !

Ingezonden door: Ton Kotter Woonplaats: -
Datum: 07-11-2015
I5-4460/8G PC gekocht. Zeer scherpe prijs. Levertijd was 1 dag, zeer goed verpakt. Alles was goed gemonteerd. De PC draait als een zonnetje. Mijn 1ste ervaring met Compusale is positief.

Ingezonden door: Raymond Knetemann Woonplaats: -
Datum: 12-10-2015
Super fijne site. Goeie service! Zou alleen fijn zijn als ze bij de onderdelen van de computers de volledige specificaties kunnen zetten zoals merken. Maar al met al super goeie site!

Ingezonden door: de Jager Woonplaats: Zoetermeer
Datum: 08-10-2015
mijn computer is 4 maanden oud, en startte iedere keer weer op ,na terugzending van mijn comp.1 week zonder gezeten en hij doet het weer fantastisch, dank voor de service.

Ingezonden door: A v.d. Ven Woonplaats: Den Bosch
Datum: 03-07-2015
Ik heb mijn nieuwe pc nu 3 a 4 weken in bezit, en wat voor een. Nadat ik na 7 jaar weer toe was aan een nieuwe, heb ik er nu een die loopt als een sneltrein. In een woord GEWELDIG. En dat voor een mooie prijs. Het kan gewoon niet mooier. Deze samenstelling die jullie mijn toen aanraden voor multiemedia is gewoon goed !! Jullie hebben mooi werk geleverd. Nogmaals BEDANKT !!

Ingezonden door: Hans Drinkenburg Woonplaats: -
Datum: 23-06-2015
Moederbord en voeding van desktop waren defect. Vervangen, werkt weer perfect. Uitstekende service van Compusale.

Ingezonden door: Peter Joosen Woonplaats: Enschede
Datum: 08-06-2015
Ik heb nu 2 weken mijn nieuwe game computer binnen een i7 geheugen 16intern geheugen en een nvidea geforce 970 kaart en kan nu voor het eerst ultra spelen, geweldig. binnen 1-3 dagen geleverd en zeer goed verpakt, draait als een tierelier, rustig en blijft op regelmatige temperatuur ook bij intensief gebruik van enkele uren achtereen. Deze online webshop computer winkel is zeer aan te bevelen en intussen ook in mijn game quilds besproken en aanbevolen, veelal kenden vele contacten van mij deze webshop niet, nu ondertusssen wel en enkele hebben hier nu ook al besteld, prijs en kwaliteit verdient zeker 5 sterren, bestel hier vast en zeker binnenkort weer zoals nieuwe laptop voor mijn vrouw en een SSD schijf. by the way Internetsite is ook goed opgebouwd duidelijk en overzichtelijk.

Ingezonden door: remco Woonplaats: rond den haag
Datum: 29-03-2015
Net vierde machine per post besteld. Spannend!

Ingezonden door: remco Woonplaats: rond den haag
Datum: 21-03-2015
ik heb inmiddels ruim een jaar mijn eerste pc van compusale en zelfs nu kan ik die nog niet elders voor dezelfde prijs vinden. Machine draait superglad, nog geen enkele crash gehad en de prestaties zijn zoals je mag verwachten. Inmiddels voor familie nog een paar machines per post besteld en ook die bestellingen allemaal perfect. Verrassend goed bedrijf, ik hoop dat jullie het nog lang blijven doen. Binnenkort bestel ik weer een machine.

Ingezonden door: Jacob Troost Woonplaats: Hendrik ido Ambacht
Datum: 18-02-2015
Heb pasgeleden mijn 2e pc besteld icore 5 bij jullie werd weer prima afgeleverd en doet het fantastisch. Bedankt voor de goede service.

Ingezonden door: Paul Woonplaats: -
Datum: 02-12-2014
Hier een computer besteld met beter videokaart. De computer werd snel afgeleverd en ook de begeleiding bij het opstarten en installeren van de computer was top. Dit jaar koop ik hier weer een PC!

Ingezonden door: ED Woonplaats: -
Datum: 20-11-2014
Zaterdag PC besteld, woensdag geleverd. Keurig verpakt, en zonder beschadigingen ontvangen.

Ingezonden door: dennis-k Woonplaats: -
Datum: 18-10-2014
De tijd vliegt voorbij maar het is al bijna 10 jaar geleden dat ik mijn eerste computer bij Compusale kocht. Onlangs heb ik hier een nieuwe gekocht want ook al werkte mijn oude bakkie nog prima hij werd een beetje sloom. De prijzen zijn nogsteeds laag, de service prima en de producten zijn perfect. Ik begrijp best dat Compusale al 10 jaar bestaat!!

Ingezonden door: J.P. Schuurhof Woonplaats: -
Datum: 14-09-2014
Afgelopen vrijdag heb ik heel goedkoop en i7 pc gekocht bij Compusale en de volgende dag al ontvangen! Goedkoop, snel en goed. Perfect dus.

Ingezonden door: Roland Woonplaats: Venlo
Datum: 28-08-2014
Compusale is een fijn bedrijf met kennis van zaken. Ik had een probleem met de bestelde computer, dat goed werd opgelost. Bedankt voor de goede service. Ik snap nu ook wel waarom dit bedrijf al 10 jaar bestaat. Top!

Ingezonden door: W. Peeters Woonplaats: -
Datum: 05-08-2014
Vandaag arriveerde mijn bestelling en de PC draait inmiddels als een zonnetje (onder Linux Mint 17). Ben er zeer tevreden mee!

Ingezonden door: George van Veen Woonplaats: Alkmaar
Datum: 27-07-2014
Mijn 2e PC van Compusale. Omdat ik persoonlijk en deskundig advies, een goed product, en de nieuwste onderdelen belangrijk vind heb ik alles eerst met Compusale doorgesproken. Daarna mijn PC besteld en snel gekregen. Wederom geheel zoals verwacht. Bedankt!

Ingezonden door: Gert Jan Woonplaats: -
Datum: 14-07-2014
De desktop computer werd snel geleverd, was keurig dubbel verpakt en is onbeschadigd aangekomen. Windows 8.1 was geïnstalleerd op het ssd-geheugen. Dat werkt heerlijk snel. Opstartproblemen veroorzaakt door de kaartlezer, werden via telefonisch overleg snel verholpen.

Ingezonden door: j.c.janssen Woonplaats: Zoeterwoude
Datum: 30-06-2014
Snelle verzending en uitstekende computer, netjes verpakt dus zonder beschadigingen aangekomen ! Computer is snel, compusale zal ik zeker aanbevelen bij mijn kennissen.

Ingezonden door: anoniem Woonplaats: -
Datum: 30-06-2014
De PC is vrijdag binnen gekomen. En draait reeds als een zonnetje.

Ingezonden door: marian Woonplaats: -
Datum: 25-06-2014
Hoi Een compliment voor de goede en snelle service. Mijn zoon is alweer een week dolgelukkig met zijn mooie snelle computer, Super bedankt!

Ingezonden door: jacob troost Woonplaats: Hendrik Ido Ambacht
Datum: 19-06-2014
vrijdags besteld en woensdag geleverd perfecte computer als werkt perfect stil en snel. Petje af voor de verpakking en het fijne contact met jullie. Zal zeker jullie adres doorgeven aan vrienden en familie. Koop binnenkort voor me zelf ook weer een nieuwe pc en dat zal zeker bij jullie gebeuren. Bedankt voor de goede service.

Ingezonden door: aghuden Woonplaats: -
Datum: 29-04-2014
De laatste maanden al verschillende computers, voor vrienden en kennissen, bij Compusale gekocht. De computers werden snel geleverd tegen een lage prijs. Absoluut geen problemen met deze computers gehad, oude documenten terug zetten is het meeste werk. Compusale is vertrouwd adres voor de aankoop van Uw computers

Ingezonden door: Paul Woonplaats: Heeswijk-dinther
Datum: 15-04-2014
Ik ben zeer blij met dit bedrijf in mijn dorp. We hebben hier al twee desktops gekocht voor een zeer scherpe prijs en ze werken allebei enorm goed. Razendsnelle pc\'s :). Ook was een kleine aanpassing aan de pc dezelfde dag nog gedaan! Top service kort gezegd :).

Ingezonden door: A.K. Woonplaats: -
Datum: 07-04-2014
Vorige week heb ik mijn nieuwe computer ontvangen en afgelopen weekend heb ik hem operationeel gemaakt. Ik had al hoge verwachtingen maar die zijn overtroffen, super snel en stil! Ik ben heel blij met de mogelijkheid die jullie bieden om een systeem zelf samen te stellen en zeer te spreken over de kwaliteit en de service! Dank daarvoor!

Ingezonden door: jk Woonplaats: Maassluis
Datum: 29-03-2014
het is al een tijdje geleden dat ik een pc besteld heb maar ik wil alsnog bedanken voor de snelle levering van de pc. het was heel goed ingepakt.na een paar dagen aangesloten en werkt perfect. sorry voor de late melding hierover.

Ingezonden door: Damian Woonplaats: Rotterdam
Datum: 22-03-2014
Ik heb m'n pc nu al ongeveer 5 maanden en ik ben er nog steeds heel erg tevreden mee! Ik had een game pc gekocht voor 450 euro en hij werkt geweldig! De zwaarste games zoals Splinter Cell Blacklist + Conviction, Grand Theft Auto IV, Euro Truck Simulator, Call of Duty Modern Warfare 3 en nog veel meer geweldige games kan dit beest op max. aan. Anti aliasing, schaduws, hoogste texture settings? Geen probleem! Video's editten en renderen, gaat als een tierelier! En dat is niet alles, want gamen, Skypen, muziek, en filmpjes in 1080p kan die zonder problemen tegelijk afspelen!

Ik ben nog heel lang zoet met deze geweldige pc! En dat voor maar 450! In de Mediamarkt zou zo'n ding 1000 euro kostte!

Ingezonden door: Chris Woonplaats: Den Bosch
Datum: 04-03-2014
Een pc voor een scherpe prijs snelle levering
Goede service het wordt altijd netjes opgelost als er iets is
Altijd duidelijke uitleg wat er gedaan is
Echt een aanrader om bij compusale een pc te kopen

Ingezonden door: Jan Willem Woonplaats: -
Datum: 11-02-2014
Graag wil ik melden dat de computer die je voor me gebouwd hebt prima bevalt. Alles werkt en hij is snel. Hopelijk beleef ik er lang plezier aan.

Ingezonden door: Jack Woonplaats: -
Datum: 16-01-2014
Ik heb je net gesproken en heb de nieuwe bestelling via Ideal gedaan. Heel erg bedankt voor je service en ik kijk uit naar de mooie PC morgen. De goeie klantenreacties die ik over jullie heb gelezen worden hierdoor bevestigd.

Ingezonden door: Paul K. Woonplaats: -
Datum: 09-01-2014
De computer is vandaag bezorgd en werkt als een tierelier!! Nogmaals hartelijk dank voor alle extra service!!

Ingezonden door: remco Woonplaats: -
Datum: 01-01-2014
Onlangs viel mijn oog op een aanbieding voor een Haswell PC. Precies de machine die ik zocht en voor een wel zeer aantrekkelijke prijs (ik kan hem er zelf niet voor bouwen). Omdat ik Compusale niet kende, toch maar zelf langs gereden om te zien of alles koosjer was. Zaak zag er verzorgd uit. Tamelijk sober (prima, dan betaal je ook geen luxe), maar wel geordend en netjes. De filosofie van de eigenaar sprak me aan. PC dus aangeschaft. Op mijn verzoek werd meteen een kaartlezer ingebouwd en ik kon de machine daarom even van binnen bekijken. Weer een meevaller. Kabeltjes allemaal netjes opgebonden, goede componenten. OK, een tamelijk lichte voeding, maar meer is voor deze setup niet nodig en de prijs moet ergens vandaan komen. Ik heb de machine nu enkele weken en er is niets op aan te merken: installeren en genieten maar. Daarom zojuist een tweede bestelling gedaan, maar nu via de post :-). Compusale is tot zover echt een aanrader.

Ingezonden door: Anneke Louwman Woonplaats: -
Datum: 06-11-2013
Mijn vriend kocht hier een game pc , een mooie kast die aan alle verwachtingen voldoet en werd keurig bezorgd en was top verpakt waardoor ik besloot ook een nieuw systeem aan te schaffen en gelijk ook twee 21,5 inch led monitors bij compusale aan te schaffen die Donderdag wel geleverd gaat worden maar de service , prijs en kwaliteit verhoudingen zijn hier top en hebben er zelfs op onze facebook pagina\'s over geschreven zzodat ook onze vrienden kennis kunnen maken met COMPUSALE , grote klasse want deze ondernemer en zijn personeel verdienen vijf sterren omdat zij geven om hun klanten en dat maak je niet veel meer mee in deze maatschappij. Grote klasse en waar ik maar kan zal ik jullie naam en website uitdragen want dat verdienen jullie!!

Ingezonden door: Richard Theuns Woonplaats: -
Datum: 18-10-2013
Woensdagavond om 22.00 uur een Intel Core i7 met 120GB SSD/8Gb/1TB besteld en betaald, welke vrijdagochtend om 11.00 uur netjes werd afgeleverd door DPD. Na uitpakken, aansluiten en installatie van de PC met W7x64, maar één conclusie mogelijk: Compusale bedankt voor een goede en goedkope pc met supersnelle levering. Helemaal Top !!!

Ingezonden door: Frans Woonplaats: -
Datum: 18-10-2013
Vorige week donderdag een pc besteld. Vrijdag bericht ontvangen dat deze klaar was, dus erg snel. Zaterdag opgehaald geheel volgens afspraak stond deze klaar. Werk prima!!! Weer een zeer tevreden klant!!!!

Ingezonden door: Raymon Woonplaats: -
Datum: 29-08-2013
Een aantal maanden geleden heb ik 2 computers bij Compusale gekocht. Wij zijn erg tevreden over dit systeem en de service die door u verleend is (defecte voeding).

Ingezonden door: Pvd.G Woonplaats: -
Datum: 19-08-2013
Heb de Samsung (al een tijdje terug) ontvangen en hij werkt prima! Bedankt voor de goede service!

Ingezonden door: C. Geest Woonplaats: -
Datum: 11-08-2013
Ik heb de computer in ontvangst genomen vandaag. Hartstikke bedankt voor de goede service verder!

Ingezonden door: Mark-Jan Woonplaats: -
Datum: 22-07-2013
Goede site Snel en stevig geleverd, en ook zo goedkoop!

Ingezonden door: patrick Woonplaats: -
Datum: 02-07-2013
Dik tevreden! Zaterdag middag de de amd 8core gaming computer gekocht. En vandaag dinsdag keurig op tijd geleverd voor de middag. De pc en monitor waren bijden goed verpakt. windows 7 was al netjes geinstalleerd dus ik kon het aansluiten en beginnen! Enig minpunt naar mijn mening is dat er niet een hdmi kabel bij zit, en anders hadden ze het misschien even kunnen melden zodat ik er 1 bij kon kopen. Score 9/10

Ingezonden door: Maurice Woonplaats: -
Datum: 01-07-2013
ik heb vandaag mijn game pc gekregen en hij is op tijd geleverd ik had een keer gebeld hoe het zat met thuiskopieopheffing en ze hebben me het helemaal uitgelegd ik ga mijn game pc nu installeren en ik ga de hele dag gamen :)
Ik raad deze site aan want ze zijn de beste.
Vriendelijke groet
Maurice Mus

Ingezonden door: A.Toering Woonplaats: -
Datum: 16-06-2013
Bedankt voor uw service. TOP!

Ingezonden door: F.Z Woonplaats: -
Datum: 11-06-2013
Hopelijk zullen we in de toekomst weer zo prettig zaken doen ! Groeten Ferry

Ingezonden door: Kuijpers Woonplaats: -
Datum: 10-06-2013
Afgelopen week begaf mij computervoeding het en kreeg ik mijn computer niet meer opgestart.
Balend hiervan heb ik contact gezocht met compusale en het probleem voorgelegd.
Ondanks de verlopen garantietermijn kreeg ik een nieuwe voeding, sterker nog een zwaardere voeding om er zeker van te zijn dat het probleem niet nog eens kon voorkomen. Ik heb helaas wat pech met mijn PC maar tot op heden ben ik altijd fantastisch geholpen, waarvoor mijn dank, super service!!!

Ingezonden door: Rob Kramer Woonplaats: -
Datum: 10-06-2013
Vorige week dinsdag, 04 juni, mijn nieuwe PC ontvangen. Hij gaat als een speer met de SSD schijf. Goede service en vriendelijk geholpen.

Ingezonden door: Henk Woonplaats: -
Datum: 10-06-2013
Na het bestellen van een systeem,Intel Core i7 3770 + 8GB + 1,5 TB + USB3.0 + HDMI, werd deze bij mij in stevige verpakking op mijn thuisadres geleverd.
Na het installeren van Win 8 werkt dit systeem supersnel en ben zeker tevreden. Ook mail werd snel beantwoord. Het systeem werd op de juiste datum afgeleverd. Compusale is zeker een aanrader.

Ingezonden door: Leo Starrenburg Woonplaats: -
Datum: 04-06-2013
Zondag een systeempje en wat extra spullen besteld, dinsdag kon ik alles ophalen en het werkt perfect, goei gerei voor een mooi prijsje ! Zal hier zeker terugkomen, aanrader !

Ingezonden door: Rob K. Woonplaats: -
Datum: 03-06-2013
bedankt voor de snelle service. Wat kost eventueel extra geheugen als ik dat later bij wil bestellen? Ik denk aan nog eens 8 gb.

Ingezonden door: Kevin van den Oudenalder Woonplaats: -
Datum: 30-05-2013
Beste compusale, Ik wilde even een positieve mail naar jullie toe sturen over de [Deluxe] Intel Core i7 3770 3,4GHz Quad Core / 16GB / 1TB / USB3.0 / Geforce GTX 660 2GB [Game PC] ,
Hij werk super en doet wat die moet doen. Goede service gekregen en vriendelijk over telefoon en mail. Dit zal niet mijn laatste keer zijn bij compusale. Heel erg bedankt.

Ingezonden door: Mw. T.Blok Woonplaats: -
Datum: 16-05-2013
Eergisteren heb ik via uw site een computer besteld en ik was zeer aangenaam verrast hoe snel de bestelling en levering ging en hoe professioneel Compusale hier mee omging.
Ik was dan ook verbaasd hoe DPD met dezelfde order omging. Ik hoop dat het een uitzondering was, maar ondanks de zeer duidelijk zichtbare BREEKBAAR stickers ging men bij DPD zeer lichtzinnig met het pakket om en werd hij zelfs op zijn kop bij ons in de gang neergezet. Gelukkig was de computer zo goed door uw bedrijf verpakt dat er gelukkig niets mee aan de hand was. De computer werkt perfect. Dus hierbij onze dank aan Compusale! We zullen deze site zeker aanprijzen bij onze familie vrienden en kennissen.
Ik weet niet of u iets aan deze informatie heeft, maar ik kan me zo voorstellen dat de goede naam van compusale door een pakket dienst door het slijk wordt gehaald en dat moet niet kunnen.
Met vriendelijke groet....

Ingezonden door: Jankees Schwiebbe Woonplaats: -
Datum: 15-05-2013
Prima PC. Snel en feilloos kunnen installeren.
Scherpe prijs! Kom zeker terug!

Ingezonden door: Dirk Bunschoten Woonplaats: -
Datum: 03-05-2013
Graag wil ik een woord van dank geven voor de levering van mijn computer. Ik heb enkele keren gebeld met een medewerker omdat de levering iets langer duurde dan ik het verwacht en ik vond het contact bijzonder vriendelijk en betrokken. De computer (I5, SSD128) draait ook als een zonnetje! Dirk

Ingezonden door: R. Mols Woonplaats: -
Datum: 01-05-2013
dankjewel voor de geode service

Ingezonden door: Leon Woonplaats: -
Datum: 06-04-2013
Ik heb vorige maand een pc i7 gekocht. Hij werd meteen klaar gemaakt op mijn wens en ik kon hem gelijk meenemen. Als werkte perfect! Toen inkop een gegeven moment even de weg kwijt was op Windows 8 belde ik de zaak even op. Ik werd keurig tewoord gestaan en alles werd keurig uitgelegd . Toen ik het nog niet snapte keek hij gewoon even live mee op mijn pc via een aansluiting voor derden. Gewoon fantastisch hoeveel tijd en service hij voor mij nam. Ik,koop zeker alle pc spullen bij deze zaak. Het is er goedkoop en de service is top. Wat wil je nog meer?

Ingezonden door: Gerco Woonplaats: -
Datum: 15-03-2013
Ik wil even doorgeven dat hij perfect werkt! Hartstikke bedankt voor de service.

Ingezonden door: M.Maas Woonplaats: -
Datum: 04-03-2013
Super wat een snelle service.

Ingezonden door: jeffrey Woonplaats: -
Datum: 07-02-2013
Ook ik ben zeer tevreden over de pc .
Meteen een goed gevoel ,toen ik in de afhaalwinkel was . En de eigenaar geeft goed advies ( geen verkooppraatjes ).
Mijn advies hier pc bestellen .

Ingezonden door: Dhr. F. Versteeg Woonplaats: -
Datum: 01-02-2013
Uitstekend bedrijf met super service. Problemen met apparatuur aansluiting (HP printer en USB 3.0 2TB schijf die beiden niet door mij werkend waren te krijgen) perfekt opgelost. Zeer deskundige begeleiding. Als "oud" computerman beveel ik dit bedrijf aan !

Ingezonden door: R.Molenschot Woonplaats: -
Datum: 15-01-2013
Ik wilde u via deze weg nog hartelijk bedanken voor de snelle service en levering van de PC!! De PC bevalt buitengewoon goed, een mooie PC die overigens scherp geprijsd is en ik raad ook eenieder aan jullie site zeker te bezoeken.

Ingezonden door: Anoniem Woonplaats: -
Datum: 15-01-2013
mooie scherpgeprijsde PC voordat geld kun je hem zeker niet laten staan! - goede service : s\\
Heb niets op of aan te merken, blijf vooral zo doorgaan! Ik raad ook eenieder aan deze site te bezoeken, het is absoluut de moeite waard!

Ingezonden door: Jeroen Woonplaats: -
Datum: 18-12-2012
Computer is vanavond bezorgt en inmiddels geinstalleerd met W2012! Ziet er goed uit, bedankt voor de goede en snelle service.

Ingezonden door: C. van Haalem Woonplaats: -
Datum: 06-12-2012
Ik wil jullie even hartelijk bedanken voor de supergoede service die jullie bieden. Vorige week een defecte videokaart opgestuurd, en vandaag al een nieuwe van jullie ontvangen. Helemaal top.

Ingezonden door: Louis Woonplaats: -
Datum: 07-10-2012
Goede en betrouwbaar bedrijf. Heb inmiddels 3 desktops via internet besteld en alle waren netjes gebouwd en in uitstekende staat afgeleverd. Over de nazorg en after-sales kan ik nu nog geen oordeel geven. De tijd zal het leren.

Ingezonden door: Guus Woonplaats: St Anthonis
Datum: 18-05-2012
Zeer tevreden over de computer die ik hier heb besteld. Werkt perfect, goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Ingezonden door: Dirk Woonplaats: Schijndel
Datum: 13-02-2012
Duidelijke site met up-to-date informatie. Vlotte levering (ophalen)

Ingezonden door: matthieu Woonplaats: kampen
Datum: 23-12-2011
goede prijzen snel verstuurd eerst miste ik 2gb ram maar dat werd snel nagestuurd

Ingezonden door: Bjorn Woonplaats: Veghel
Datum: 13-10-2011
PC ziet er keurig uit en werkt perfect. moest alleen nog in elkaar gezet worden, daarom iets langere levertijd. als pc zo blijft draaien ga ik er nog meer halen voor anderen welke ook aan een nieuwe pc toe zijn, ook nog 2 jaar garantie, dat zie je niet veel.

Ingezonden door: mark Woonplaats: musselkanaal
Datum: 09-10-2011
alles is snel bezorgd. alles werkt prima! Helemaal top.

 
 
 

OVER COMPUSALE

Contactgegevens

Stage bij COMPUSALE

AFHAALBALIE

Op afspraak geopend

 
 

SOCIAL MEDIA

Blijf op de hoogte

 

 

FOLDER

Er is geen actuele folder

 

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden en privacybeleid accepteert.   Alle prijzen zijn incl. BTW en onder voorbehoud.   Copyright © 2004 -  COMPUSALE COMPUTERS